Groene thee is enorm populair, maar groente thee? Dat hebben we nog niet eerder gehoord. We hebben er een aantal uitgebreid geproefd!

Groenten in een theemelange, dat klinkt best een beetje raar. Rode biet en pompoen, de smaakmakers van onze kruidenmelange Feng Shui en groene thee Pompoen & Citrus, klinken nog niet zo heel gek. Maar thee van spinazie, broccoli, groene kool en rode paprika? Dat klonk ons toch wel een beetje vreemd in de oren. Maar nieuwsgierig als we zijn, gaan we de uitdaging aan! We hebben de fluitketel op het vuur gezet, een aantal mokken gepakt en diverse groentemelanges geproefd.

Groente thee proeverij

Na deze groente thee proeverij moeten we eerlijk zijn: niet alle melanges vielen in de smaak. Soms was de smaak van de groente iets te aanwezig, waardoor de melanges iets té groen smaakten. Toch geven we niet op en gelukkig maar! Na een paar proeverijen hebben we een aantal heerlijke melanges ontdekt. Onze vier favoriete groentemelanges hebben we aan het assortiment van Theeo & Theea toegevoegd:

  • Duivelse groentemelange. De wortel en spinazie krijgen een kruidige smaak door het toevoegen van gember. Ontdek het vleugje fruit (ananas) in deze melange;
  • Groentemelange & rooibos. In deze melange combineren we rode paprika met rooibos. Lekker zoet van smaak!;
  • Groentemelange met appel. Een zoete en fruitige groentemelange. Door de rode biet krijgt deze melange tijdens het zetten een prachtige, rode kleur;
  • Rabarber! Deze roze groente is fris en zoet van smaak. Ook koud erg lekker!

Wil je je ook laten verrassen door de groentemelanges? De theeproeverij Veggies kun je tot en met 23 juli proberen voor € 5,50!